Termékfejlesztés

Saját termékfejlesztési és gyártási tevékenységünk célkitűzései, módszertana.

Termékfejlesztéseinket megelőző alapos technológiai és piackutatási felmérések alapján először az adott termék műszaki tartalmát tervezzük meg, majd olyan beszerzési, gyártási és logisztikai folyamatokat valósítunk meg, amely a felhasználók számára széles körben elérhető árú terméket eredményez.

Az alacsony árak kialakítása azonban sosem történhet a minőség vagy a termék biztonságosságának rovására. A termékfejlesztőknek, a technikusoknak a tervezési szakasz első pillanatától kezdve szem előtt kell tartaniuk a biztonságot, a minőséget és a környezeti hatását.

A sokéves, jól bevált termék és technológiai fejlesztési módszertanunk egy termék értékeléséhez több ellenőrző szempontot tartalmaz, amelyek az alapanyag, gyártás elosztás, használat, és termékélettartam területein biztosítják a magas szintű elvárásoknak való tökéletes megfeleltetést.

Termékfejlesztőink és gyártásirányítási munkatársaink közvetlenül a beszállítókkal dolgoznak annak érdekében, hogy a magas színvonal mellett elérhető legalacsonyabb árak kialakítása a beszerzésben kezdődjön és a gyártáson keresztül egészen a szállításig megvalósuljon. A kitűzött cél maradéktalan elérése érdekében olyan alapvető és szerteágazó tényezőket tartanak szem előtt, mint a termelési eszközök maximális kihasználása, az alapanyag hatékony felhasználása, a technikai újítások beépítése és a lehető legjobb minőség.

Hatalmas kihívás összehangolni a jó formatervezést és a funkciót a megfelelő minőséggel és az alacsony árral. Termékfejlesztőink szorosan együttműködnek a beszerzés és a gyártás területén tevékenykedő munkatársainkkal, annak érdekében, hogy a legtöbbet hozzák ki az alapanyagból, folyamatosan keresik, fejlesztik az ügyes és hatékony megoldásokat a vállalkozásunk minden területén

Mindennek a célja, hogy a legtöbbet hozzuk ki a beszerzési, gyártási folyamatokból, minimalizáljuk a költségeket a minőség magasan tartása mellett.