Munkaruhagyártás

Fejlett technológia, hatékony anyaggazdálkodás és erőforrások ésszerű felhasználása.

Az Unicorn-Work Kft. hisz abban, hogy a lehető legkevesebb erőforrás felhasználásával is elő lehet állítani a lehető legjobb terméket anélkül, hogy az a használhatóság vagy a megjelenés kárára menne. Dolgozunk azon, hogy a lehető legtöbb megújuló és újrahasznosítható erőforrást használjuk.

Az Unicorn-Work Kft. a jó formavezetésű és praktikus munkavédelmi termékek széles választékát kínálja olyan alacsony áron, hogy azok széles körben elérhetőek legyenek. Ez áll minden tevékenységünk középpontjában, kezdve a termékfejlesztéstől és a beszerzéstől addig, hogy hogyan értékesítjük a termékeinket országszerte.

Ahhoz, hogy kifogástalan minőségű termékeket állítsunk elő alacsony áron, egyszerre kell költségtudatosnak és innovatívnak lenni. Társaságunk a megalakulása óta erre összpontosított. Alacsony költségszintünk annak köszönhető, hogy a lehető legtöbbet kihozzunk a felhasznált anyagokból és gyártási folyamatokból annak érdekében, hogy maximálisan kielégíthessük az emberek igényeit. Az így elért megtakarításokat a vásárlóink élvezhetik.
Termékválasztékunk, saját fejlesztésű és gyártású munkavédelmi termékeink a biztonságra, a jó formatervezésre, a praktikusságra és alacsony árra összpontosít.

Az Unicorn-Work Kft. azon dolgozik, hogy termékei minden esetben biztonságosak legyenek felhasználók egészségére, és ne legyenek negatív hatással a környezetre. Az üzleti elképzelésünknek megfelelően mindig ragaszkodunk ahhoz, hogy a költségeket alacsony szinten tartsuk, és az erőforrásokat bölcsen használjuk fel a termékek tervezése és előállítása során.